Site-ul oficial 1xBet, a cărui înregistrare este recunoscută drept cea mai convenabilă, a fost lansat în 2011, iar acum este o casă de pariuri apreciată, cu o interfață prietenoasă, o listă largă de opțiuni și cu un veritabil serviciu live. Înregistrarea este primul pas spre realizarea unui pariu. Pentru a vă înregistra imediat, intrați pe resursa web a companiei și bifați butonul verde „Înregistrare”. Vă sfătuim să vă familiarizați în prealabil cu regulile operatorului de pariuri.

Procesul de înregistrare pe 1xBet. Cu butonul verde nu veți greși!

Gata de pariuri? Ca să vă înregistrați 1xBet prin susnumita metodă, alegeți țara și moneda, după ce salvați numărul contului și parola primită prin: trimitere la e-mail, salvând ca imagine, salvând în fișier.

Metodele de înregistrare și disponibilitatea:

MetodaDisponibilitatea
Într-un clicda
Prin numărul de telefonda
Folosind e-mailul da
Folosind rețele sociale da

Intrarea în profilul personal se efectuează automat, iar după prima depunere puteți începe să pariați. Va fi posibil să completați detalii personale pentru verificarea contului ulterior, în orice moment convenabil.

Pașii de înregistrare online pe 1xBet. Înregistrarea folosind numărul de telefon

Pașii de înregistrare online pe 1xBet. Înregistrarea folosind numărul de telefon

La înregistrare 1xBet prin SMS. trebuie să înscrieți numărul telefonului dumneavoastră personal și să alegeți moneda de operare, țara va fi aleasă în mod implicit. Apoi, trebuie să aplicați butonul „Înregistrare”, colorat cu verde.

Ca urmare, operatorul de pariuri vă va trimite informațiile de autentificare specificate prin SMS de înregistrare 1xBet pe numărul dumneavoastră de telefon. În această variantă toate datele necesare vor fi înscrise direct pe telefon. În plus, conectând numărul de telefon la account-ul dumneavoastră de pe resursă, veți recupera cu ușurință numele de utilizator ori parola eventual uitate. Deci nu o să pierde accesul.

Obțineți Super Bonus

Înregistrare folosind e-mailul personal

Metoda de Înregistrare 1xBet prin e-mail prevede introducerea a ceva mai multe informații decât prin alte 2 moduri de înregistrare anterioare.

Deschizând un cont prin e-mail, creați o înregistrare completă .

Iată câmpurile de completat:

  • Alegeți țara,-la intrarea din România, țara va fi aleasă în mod implicit
  • Alegeți moneda de operare
  • Introduceți parola
  • Numele
  • Prenumele
  • adresa de e-mail
  • numărul de telefon
  • Bifați butonul „Înregistrare”
Obțineți Super Bonus

Înregistrare folosind rețelele sociale preferate

Procesul de înregistrare pe 1xBet. Cu butonul verde nu veți greși!

Metoda: Înregistrarea online 1xBet prin rețeaua socială. Bookmaker-ul 1xBet vă oferă dreptul de a vă autentifica direct prin profilul dintr-o rețea socială. Pentru aceasta alegeți moneda de operare și selectați una dintre rețelele de socializare prin care este oferită această posibilitate.

Trebuie să accesați pictograma uneia dintre rețelele de socializare unde aveți un profil și să permiteți 1xBet să vă acceseze datele de profil. Permițând acest lucru, înregistrarea online 1xBet va fi creată automat și veți căpăta parola și numele de utilizator necesare pentru autentificare în profilul dvs.

Obțineți Super Bonus

Înregistrarea doar cu un singur click al mouse-lui

Procesul de registrare este la fel de simplu ca și la metodele mai sus descrise. Ca întotdeauna e nevoie doar de specificarea țarii și monedei. De sigur, nu trebuie de uitat și de făcut cunoștință cu toată informația afișată de bookmaker, și condițiile și termenii de utilizare.

Obțineți Super Bonus

Înregistrarea pe 1xBet și promo codurile

Toți jucătorii noi ai operatorului de pariuri la înregistrare pot dispune de un bonus, care dublează primului depozit, până la 100 EUR. Plus la asta, aveți oportunitatea de a crește suma bonusului cu 30% folosind codul promoțional. Astfel, suma maximă a bonusului va deveni 130EUR.

Pentru 1xBet înregistrare promo trebuie să înscrieți un cod promo special în câmpul „Introduceți promocodul”. Apoi completați înregistrarea cu informații personale și completați contul prin metoda aleasă. Nu uităm, că fiecare sistem de plată are un minim și maxim pentru încărcarea contului și retragerea capitalului, dobânzile la comision și termenii operațiunii.

1xBet procesul de înregistrare subînțelege în mod obligatoriu și o verificare de mai târziu a profilului. În cazul când veți dori să retrageți fonduri, compania vă va cere un document, ce să demonstreze că informațiile profilului dvs. personal sunt identice cu documentul. Poate să fie nevoie de ceva mai multe documente. Astea pot fi copia ID-ului, a pașaportului sau a chitanței pentru orice plată făcută. Iată încă plusuri referitor la înregistrare 1xBet prin SMS.Obțineți Super Bonus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci + doisprezece =