Înregistrându-vă pe 1xBet, pentru început veți incasa un bonus avantajos la prima depunere veți căpăta șansa de a lua parte la promoții suplimentare pentru pariuri regulate pe site. 1xBet este singura companie ce oferă un set atât de serios de sugestii bonus, ce conține aproape 30 de loturi, bonus de bun venit 1xBet, promoții de lungă durată plus promoții și premii la diferite ocazii. A accepta bonusuri pe 1xBet înseamnă a consimți o mică aventură.

În secțiunea „Jocuri bonus”, vizitatorul are ocazia să repurteze glorii pe un teren larg de jocuri:

JocurileCadouri disponibile
1xMemoryEste
1xLotteryEste
1xChestEste
1xSafeEste
Wheel of Fortune și Daily LotteryEste

Bonusul e doar începutul. Cum să răscumpereți bonusul 1xBet

Bonusul e doar începutul. Cum să răscumpereți bonusul 1xBet

Bonus de 1xBet. Merită de spus, că fiecare promoție de 1xBet are propriile reguli, iar bonusurile sunt însoțite de cerințe referitor la cum să pariați folosind bonusul 1xBet.

Dacă vom fi atenți și vom îndeplini condițiile programei, plângerile cu privire la bookmeker se vor reduce, și emoțiile pozitive din promoții vor fi mai multe. Noroc, tuturor! Nu ardeți bonusuri!

Vom vorbi despre 2 genuri de bonusuri de la 1xBet, despre care e important să știm:

  1. Bani reali. Veți primi bani în cadrul ‘’Primului depozit’’, ‘’Vinerii norocoase’’, ‘’Mercurea – înmulțim cu 2. Cum să răscumpereți bonusul 1xBet în așa cazuri? După satisfacerea condițiilor acției, după derularea bonusului, o parte din suma acumulată în contul bonus, ce conține bani virtuali, se va transfera în contul principal. Se trece numai suma bonusului primit, nu și câștigurile survenite de la acesta. Numai după toate procedurile acestea vine momentul potrivit pentru excluderea bonusului 1xBet
  2. Baluri. Sunt câștigate prin participare la acții ,pariuri toto, joc activ. De pildă, dacă faceți pariuri acumulatoare pe evenimentele jocurilor TV veți putea câștiga în fiecare săptămână în urma unei extrageri până la 3000 baluri bonus.

Cu balurile mergem în magazinul codurilor promoționale și cumpărăm pariuri gratuite pentru jocuri ori sport. Pariul gratuit, freebetul, este o oportunitate de a paria fără pierderi. Cum să răscumpereți bonusul 1xBet în aceste împrejurări? Cu un pariu câștigător, jucătorul primește bani și, cu un pariu ratat, rămâne la banii săi.

Cum să pariați folosind bonusul de pe 1xBet

Bonusuri la depunere, pariuri gratuite, rambursări, asigurări, concursuri de pronosticuri. Alegerea e mare. Nu știu cum dvs, dar din toate prefer totuși banii. Cât mai mulți.

1xBet oferă acum până la 100EUR tuturor jucătorilor noi ai casei de pariuri. Dar sunteți la curent, că puteți crește acest bonus? Puteți obține 30% în plus folosind un cod promoțional. Reguli detaliate despre cum să răscumpereți bonusul 1xBet, găsiți pe site-ul oficial al companiei:

  • VINEREA NOROCOASĂ. Vineri este o zi reușită pentru pariuri la 1xBet! Completați-vă soldul cu orice sumă în diapazonul 1-100 euro și dețineți bonusul de 100%.
  • Dispuneți de 24 de ore ca să rulați bonusul de 3 ori pe pariuri acumulatoare. Un bilet trebuie să includă de la 3 meciuri cu coeficienți de la1,40. Cum să pariați folosind bonusul 1xBet pentru Vinerea norocoasă?
  • MIERCURI x 2. Participanții VINERII NOROCOASE, care fac miercuri o depunere în intervalul 1- 100 de euro devin posesorii unui bonus pentru aceeași sumă.
  • Bonus SERIA DE PARIURI NEREUȘITE. S-a întors norocul de la dvs.? Nu contează – compania 1xBet vă va da până la 100 euro pentru pariuri noi, în cazul unor 20 de pariuri succesive pierdute.
  • BONUS 5% CASHBACK. Căpătați cashback de 5% din depozit.

Cum să pariați folosind bonusul de pe 1xBet

Bonus jackpot de 1xBet- îndepliniți sarcina zilei. Urmăriți rezultatele extragerii. Câștigați potul cel mare!

PARIU ÎN AVANS. Dacă aveți încă pariuri nedeterminate în 1xBet, puteți obține întotdeauna un avans pentru următoarele pariuri.

BĂTĂLIA CUPOANELOR. În fiecare lună, compania 1xBet propune un bonus de 5% la pariurile multiple câștigătoare cu un coeficient peste 30.

CUMULATIVUL ZILEI Folosiți șansa la o creștere de 10% a coeficientului pariului multiplu câștigător.

Fotbal fără gol. Pariați pe victoria echipei de fotbal favorite într-un meci dintr-un campionat de vârf. Dacă în prima repriză rezultatul pe teren este 0-0, atunci 1xBet va returna banii!

Obțineți Super Bonus

Termenii și condițiile referitor la folosirea bonusurilor de pe 1xBet

Reguli detaliate despre termenii și condițiile bonusului 1xBet pentru fiecare promoție estimată avem pe platforma operatorului. Adesea, jucătorii se confruntă cu situații în care ratează bonusul dorit din cauza unei lecturi neatentive sau incomplete a condițiilor. Compania vă va solicita scanările unor documente personale, care să demonstreze, că informațiile profilului dvs. personal sunt identice cu documentul.

Deși solicitările sunt foarte diferite, totuși unele condiții bonus 1xBet sunt comune.

Adică, pentru a accesa un bonus, totdeauna se cere să:

  • înregistrați prin completarea tuturor câmpurilor profilului personal, să vă autorizați pe resursa 1xBet
  • Realizați prima depunere, dacă sunteți un începător sau alimentați contul
  • Dacă sunteți hotărâți să participați la oricare dintre acțiuni, nu uitați să susțineți această dorință bifând câmpul corespunzător

Când deja va sta întrebarea cum să retrageți bonusul 1xBet din contul principal, va trebui să treceți verificarea profilului personal.Obțineți Super Bonus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − zece =